Da Brunson blev frarøvet sin rulle

Da Brunson blev frarøvet sin rulle

I seneste udgave af 'Poker Player' fortæller Doyle Brunson en historie tilbage fra hans gamle hustler-dage i Texas. Og historien drejer rundt omkring det at 'flashe' et bundt pengesedler. Det er en rigtig dum idé, har Doyle Brunson erfaret.

"Jeg kan huske, da jeg rejste rundt i 'the Texas poker circuit' med den her knægt, som hed Red. Vi var cirka lige gamle. En dag kørte vi ind på en Diner, og Red skulle af en eller anden grund prøve at imponere servitricen ved at vise hele vores rulle frem - $5.000 i $100-sedler," skriver Brunson, som fik en dårlig følelse af Reds stunt.

"Hvorfor gjorde du det?, spurgte jeg ham. Men han svarede, at det sikkert havde givet servitricen et kick at se alle de sedler. Vi tog af sted for at spille et $500-spil, og det begyndte at regne voldsomt. Og så kom der en bil op på siden af os. Og en pistol pegede på os fra et nedrullet vindue fra den anden bil. De tog vores $5.000," skriver Brunson, som efter den episode var færdig med at danne koalition med 'Red'.

"Måske de unge spillere elsker at vise deres bundter frem for at vise omverden, at de er noget. Problemet er bare, at det er de ikke," skriver Brunson.
asd