Spillekrigen er rykket til Tjekkiet

Spillekrigen er rykket til Tjekkiet

Online-krigen raser videre i Europa. Denne gang er det tunge skyts kastet over Tjekkiet, der ser ud til at blive næste land, hvor online spilleselskaberne skal kæmpe mod national lovgivning, der forsøger at holde selskaberne ude af landet. Indtil videre har USA, Frankrig og for ganske nyligt Tyrkiet haft held med manøvren, og nu skal kampen stå i Tjekkiet.


Nationallov vs. online gambling
Indtil videre har spilleselskaberne markedsført sig selv i det tjekkiske ud fra den overbevisning, at de var beskyttet af EU-kommissionens krav om markedskræfternes frie bevægelighed. Men samtidig med at de tjekkiske myndigheder netop kastede sig over nye love på området, gjorde de ved samme lejlighed intet for at lovliggøre tilstedeværelsen for online gambling-selskaberne. Til gengæld er de tjekkiske myndigheder endnu ikke begyndt at blokere adgangen for udenlandske spiludbydere eller arrestere de ansvarlige.

Frankrig maser på
Her halter de stadig efter Frankrig som indtil videre har vist sig som det mest aggressive europæiske land i kampen mod online gambling. Det viste sig igen for ganske nylig, da Patrick Partouche, som er at finde i ejerkredsen omkring Poker770, blev tildelt en bøde på €40.000 og en betinget fængselsstraf på et år.

asd