Viborgenser på besøg hos Danmarks pokerpar

Viborgenser på besøg hos Danmarks pokerpar

Det blev den 28-årige René W Frederiksen, der får fornøjelsen af at besøge Danmarks bedste pokerpar - Ulrik Pedersen og Camilla Denning.

René vandt nemlig i lørdags vores konkurrence på Unibet.com, hvor førstepræmien var en nat med Danmarks pokerpar nummer et.

Konceptet er, at René sammen med en journalist fra Ace møder op hjemme hos Ulrik og Camilla søndag den 29.april. På hans Unibet-konto, er der sat $1.000 ind at spille for, ofg så er det ellers bare at give den gas.
"Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har endnu ikke haft det helt store held ved pokerbordene, så det håber jer vender," siger René W Frederiksen til Ace.

Camilla og Ulrik er hovedsageligt 7 Card Stud spillere, så der vil selvfølgelig skulle spilles en del i denne disciplin.
"Indtil videre har jeg kun spillet 7-Card for sjov, men det bliver sjovt at prøve noget andet end kun Texas," siger den 28 årige pædagogmedhjælper. 

I sidste måned var det Martin Wendt, der gav gode råd til en af Ace's læsere, og det kom der trods alt 10.000 kroner ud af, penge som gik 100% til læseren.
"Ja, jeg læste godt artiklen om det, men jeg satser altså på at gøre det bedre end Wendt," siger René. 

Vi glæder os til at se, hvad der kommer ud af det.
asd