Det er ren H.C. Andersen

Det er ren H.C. Andersen

Om eventyret først er ved at starte for den unge Anna Wroblewski eller om det er et eventyr der ingen ende vil tage er svært at vurdere.

Den kønne pige fra Chicago er bare 21 år gammel, og hun kom til Las Vegas for 2 uger siden med 300 dollars på lommen at spille poker for.
 
Efter dag 1A er Anna Wroblewski chipleader i WPT Championship main event, og det er jo en bedrift i sig selv, men det er ikke engang halvdelen af historien.


Anna Wroblewski startede sit eventyr med at spille en 10 personers satellit til en 2000 dollars turnering, og den satellit vandt hun. Derefter bliver hun nr. 16 i 2000 dollars turneringen.


Halvdelen af gevinsten fra 2000 dollars turneringen blev så brugt på, at købe ind til WPT Championship event nr. 9, som var et 3000 dollars event.


3000 dollars eventet var selvsamme event hvor Mads Andersen blev nr. 12, hvilket ikke kunne gøre det for Anna Wroblewski.
 
Anna fejede nemlig samtlige 323 modstandere af banen og kunne inkasere 338.000 dollars, et  guld armbåndsur som uden tvivl vil klæde hende godt, og så måske den gevinst, der kan vise sig at blive allermest værd – Buy inn til WPT Championship main event, hvor hun altså er chipleader efter dag 1A.


Efter sejren i 3000 dollars eventet ville Anna Wroblewski´s begejstring ingen ende tage.


”Jeg har lidt svært ved at begribe den her sejr. Lige siden jeg vandt har jeg ikke kunne holde op med at smile.”


Så må vi bare håbe, at hun vinder main event, for det er da et super sødt smil hun har den kære Anna!

asd