rasmus mrvogt vogt

Rasmus Vogt redder katastrofal dansk torsdag

Den danske indsats på PokerStars torsdag var mildest talt katastrofal, og æren blev udelukkende reddet af Rasmus 'mrvogt' Vogt.

Det bedste der kan siges om de danske indsats på PokerStars torsdag (troede vi) er, at mrvogt er godt videre i SCOOP-01-M $109 - Phase 1, og han har dermed stadig chancen for at vinde de $150.000, der er på toppen - men ja, der er langt vej til finalebordet endnu.

Da vi kom længere ned ad resultatlisten, opdagede vi heldigvis, at 'mrvogt' fik dollers med hjem i går. I $109 Mini Thursday Thrill Progressive KO, blev det til en 4. plads og $5.553 for resultatet plus $1.060 i Bounty. Derudover blev det også til et cash i $1.050 Thursdag Thrill i form af en 29. plads til $1.552 for placeringen samt $2.000 i Bounty - så alt i alt en fin dag for Rasmus Vogt.

Ikke engang 'Tulkaz' kom helt til tops, som vi ellers har set han præstere flere gange de seneste par uger. I Hot $162 måtte Jonas Klausen således nøjes med en 8. plads til $837, men da stadigvæk et cash til en god middag i byen.

'zorninox' spillede sig frem til en 4. plads i Big $44 og blev belønnet med $2.039.

Meget symptomatisk og sigende for de mangelfulde danske resultater torsdag, måtte et godt resultat findes i en Live Dealer Rulette Challenge All-in Shootout, $55 Added - resultatet ses nedenstående.






asd