pokerstars

Igen igen igen kaos på PokerStars

Igen i går søndag var der kaos på PokerStars med masser af aflyse turneringer. Det er trejde gang indenfor relativt kort tid, at IT-gutterne på PokerStars ikke har styr på det, og der må da snart rulle hoveder.

Her svar fra PokerStars, på vores henvendelse.

Hej,

Tak for din tålmodighed ved at kontakte os.

Vi har haft tekniske problemer, og det har medført, at al aktivitet på vores websted stopper. I øjeblikket fokuserer vi alle vores bestræbelser på at løse dette så hurtigt som muligt. Vi undskylder oprigtigt for ulejligheden og den ubehagelige oplevelse, det har forårsaget dig.

Alle handlinger er stoppet, og turneringer bliver rullet frem, ligesom vores politik i disse meget uheldige begivenheder som beskrevet på vores hjemmeside på:

http://www.pokerstars.dk/poker/tournaments/rules/

I tilfælde af et server nedbrud, vil de igangværende hænder ved hvert bord blive genoprettet ved at rulle disse hænder tilbage. Hver spillerens chiptælling vil blive nulstillet til mængden i begyndelsen af hånden. I særlige tilfælde, når en turnering skal annulleres på grund af et nedbrud eller anden grund, vil spillerne blive kompenseret i henhold til:

http://www.pokerstars.dk/poker/tournaments/rules/cancellations/

Selvom det er muligt, at du måske er endt på en højere placering eller vundet mere i turneringen, hvor du spillede, er det også muligt, at du måske har vundet mindre. Den anvendte formel er designet til at tilnærme hver persons egenkapital i turneringen baseret på kombinationen af stadig chips, og hvor mange chips, de har, og de har været brugt på vores hjemmeside i flere år til den overvældende godkendelse af vores spillere.

Endnu en gang er vi dybt beklagelige over aftenens begivenheder. Vi arbejder hårdt hver dag for at forhindre situationer som disse.

Tak for din forståelse.

Venlig hilsen,

Lasse
Stars Kundeservice
asd