Dan 'jungleman' Cates

Video med Jungleman: 'Dwan har betalt mig 7-800.000 dollars'

Den voldsomt produktive Doug Polk har igen fået fint besøg, i det han fået fat i Dan 'jungleman' Cates. I den næste to timer lange samtale kommer de blandt andet ind på Gus Hansen, Viktor 'Isildur1' Blom, Cates skills ud i det kinesiske, pokersoftware, robotter, og så selvfølgelig en uafsluttet duel mellem 'jungleman' and 'durrrr'. 

Det er omkring 7 år siden, at high stakes gutterne Tom 'durrrr' Dwan og Dan 'jungleman' Cates gav den gas på Full Tilt, da Cates accepterede udfordringen fra Dwan, hvor de skulle spille 50.000 hænder. De nåde dog kun at spille halvden, hvorefter 'durrrr' trak sig, da han var bagud 1,2 milliner dollars.

I løbet af årene har Dan Cates forsøgt at få Dwan til at betale eller spille de manglende omkring 25.000 hænder - dog uden held, hvilket har fået 'pokerfolket' til at gå amok på Tom Dwan og kaldt ham svindler.

Dan Cates vil dog ikke kalde ham svindler og fortæller, at Dwan har været hjælpsom og fair på mange områder og har betalt ham 7-800.000 dollars - hør hele Doug Polks samtale med Dan Cates, hvor det også kommer frem at Cates mener, at han og Dwan måske i nær fremtid får spillet udfordringen færdig.

asd