888

Av min arm - 888 inkasserer rekordbøde på 63 millioner kroner

Det kan koste dyrt, hvis man som spiludbyder ikke overholder lov og orden - det må 888 sande i dag.

UK Gambling Commission (UKGC) har i dag offentliggjort, at det nationale tilsyn har givet 888 en rekordstor bøde på €7,8 millioner, svarende til omkring 63 millioner danske kroner - bøden får 888, da de har haft grove fejl i håndteringen af deres sociale ansvar.

I Danmark kan de danske kunder tilmelde sig ROFUS , og frivilligt udelukke sig selv for at spille i en kortere eller længere periode - og det samme system er spilselskaber med en UK-licens underlagt. Men grundet en teknisk fejl i 888's system havde over 7.000 kunder muligheden for at fortsætte deres spil hos 888, selvom de havde ekskluderet dem selv fra at spille.

I specielt et tilfælde har 888 groft forsømt deres sociale ansvar. En kunde spillede over en 13-måneder periode massive €1,3 millioner væk, ved hver dag at placere tre eller fire kæmpe spil.

Sarah Harrison, der er administrerende direktør for UKGC, udtaler

- Beskyttelsen af forbrugerne er ikke valgfrit. Denne sanktion afspejler alvorligheden af ​​888's mangler i at beskytte sårbare kunder.

Umiddelbart har 888 indrømmet fejlen og accepteret bøden, da de ønsker at overholde loven og give deres kunder en spiloplevelse under ansvarlige forhold. 

Du kan læse hele artiklen her på UK Gambling Commision




asd