bennie laursen

Bennie Laursen vinder deepstack-turnering i Frederiksværk

På Acemag skriver vi normalt mest om store og små internationale og danske pokernyheder - men vi deler gerne lokale danske nyheder, og i dag har vi opsnappet en lille lokal nyhed fra facebook.

I pokerklubben John Tøms Poker i Frederiksværk har den erfarne Bennie Laursen netop nappet en turneringssejr. Der var 20 spillere med fra start, og efter 6,5 times deepstack afviklet i hyggelig atmosfære og god stemning endte Bennie Laursen og John 'Tøms' Petersen heads up, hvor de valgte at splitte pengepræmien og spille videre om det addede sæde til DM kval.

Bennie tog turneringen ned og han og 'Tøms' fik hver 2.500 kroner, og Bennie selvfølgelig DM-kvallen - måske ikke et cash i 'Fedor Holz størrelse', men en sejr er en sejr, og et par tusinde kroner luner altid. 

Laursen er godt kørende i disse dage. Foruden ovennævnte sejr blev der, sammen med holdkaptajn John 'Tøms' hevet en 2. plads hjem ved hold-DM, og da kravet for at komme videre var en top 4 placering, er holdet nu klar til finalen, der spilles i morgen. 

På Bennie Laursen's facebook kommer en af vennerne med verdensklassekommentaren 'Tror du ville vinde mere, hvis du vendte kortene om (se billedet) :-)

asd