Dansk sejr over Polen til odds 3.30

Der spilles i dag en gevaldig røvfuld internationale venskabskampe - spændende kampe som Portugal-Holland, Italien-Argentina og så selvfølgelig den, med danske øjne, vigtigste Polen-Danmark.

Danmarks kamp mod Polen er Morten Olsens sidste chance for at teste holdet og strategien af inden de to livsvigtige VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien i september. Efter det pinlige nederlag til Armenien i Parken, ser det temmeligt sort ud for Morten Olsen og co. i bestræbelserne på at kvalificere sig til VM næste sommer i Brasilien. Men chancen er der stadig. Der skal en sejr på kontoen i dag, så der bliver banket lidt selvtillid i det danske landshold. Bookmakerne har dog Polen som favorit til at vinde - men hvad tror du?

Vi har set lidt på odds på kampen, og tror du på sejr til Polen, så får du odds 2.25 hos unibet. Også på uafgjort har unibet fine odds til 3.30, mens en dansk sejr giver pengene igen hele 3.30 gange hos bet365. Der er ikke meget trøst at hente hos Danske Spil, det lige giver den en lille tand mere, og dermed odds 3.35, hvis Danmark i aften tager en sejr med hjem fra PGE Arena i Gdansk.

Du kan se kampen direkte på TV2 kl. 20:45, og både unibet og bet365 har live betting på kampen.

Få 100 kroner risikofrit bet

Er du ny kunde hos unibet eller har du ikke prøvet at spille hos dem via din mobiltelefon, så kan du lige nu spille 100 kroner helt risikofrit.