Broncos kan være på vej mod historisk sæson!

Her bringes indspark fra Betsafe bloggen 
- helt ucensureret

Fire runder inde i årets NFL-sæson har fem hold endnu ikke prøvet at tabe. Denver Broncos er favorit til være det hold, som forbliver ubesejret længst. Vi vurderer desuden, at Manning og co. har en realistisk chance for at gå ubesejrede gennem sæsonen.

Med en fjerdedel af NFL-sæsonens kampe i bogen begynder man så småt at kunne skille ligaens får fra bukkene. Fem hold kan fremvise en statistik på fire sejre og nul nederlag. Det drejer sig om Seattle Seahawks, New England Patriots, New Orleans Saints og divisionsrivalerne Denver Broncos og Kansas City Chiefs.
 
Betsafe  har sat odds på hvilket af holdene, der forbliver ubesejret længst, og særligt to hold skiller sig ud. Broncos og Seahawks står nemlig i beskedne odds 2,15 og 2,30. Herefter er der et markant hop op til Saints og Chiefs, som begge står i odds 7,50, mens Patriots kan spilles til odds 11,50.
 
"Vi mener, at Seahawks og Broncos er i en klasse for sig. Seahawks har et af ligaens bedste forsvar, mens Broncos med en glohed Peyton Manning på quarterback ser nærmest uovervindelige ud. Grunden til, at vi har Broncos som svage favoritter, er, at Seahawks har en svær udekamp mod Colts i den kommende runde. Vinder Seattle-mandskabet den kamp, så ligger de til gengæld lunt til at fortsætte sejrsstimen", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.
 
Vi har også sat odds på chancerne for, at et af de fem hold går ubesejrede gennem sæsonen. Ikke overraskende skiller Broncos og Seahawks sig igen markant ud med henholdsvis odds 25 og 27. De tre øvrige hold ligger i odds 125.
 
"Broncos er et af de stærkeste hold, vi har set i mange år. Peyton Manning er i færd med at bevise, at han er den bedste quarterback i historien, og han er omgivet af frygtindgydende våben på stort set alle receiverpositioner. Derfor er vi ude med et relativt beskedent odds på så stor en præstation", forklarer Thomas Holm.
 
Denver Broncos møder i den kommende runde Dallas Cowboys på udebane.
 
Hvilket hold forbliver ubesejret længst tid i NFL regular season?
 
Denver Broncos           2,15
Seattle Seahawks         2,30
New Orleans Saints     7,50
Kansas City Chiefs       7,50
New England Patriots   11.50
 
Går holdet ubesejret gennem grundspillet (16-0)?
 
Denver Broncos           25
Seattle Seahawks         27
New Orleans Saints     125
New England Patriots   125

Se alle NFL-odds på Betsafe 

Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe, så får du 100% op til 1.000 kroner i bonus - åben din konto her