Tipsters bedste weekendtips

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret

Denne weekend byder vi La Liga, Serie A og FA Cup velkommen tilbage - alle med fede kampe. AS Roma ser ud til at hale ind på titlen og vinde i Juventus.  Betsafe tilbyder refundering på matchvinderbets (1X2), hvis Carlos Tevez scorer det sidste mål.

Arsenal og Tottenham mødes i cup'en på lørdag, og der er høje forventninger til Spurs efter en udesejr over Man Utd. Kan de gentage succesen deres rivaler fra Nordlondon? Med endnu et Singlefest - tilbud på denne kamp og refundering, hvis Santi Carzola scorer det sidste mål, er der mange penge at hente på Spurs!

Juventus vs AS Roma
Det bliver det helt store opgør denne weekend, og jeg forventer en fantastisk kamp; der har i gennemsnit været over 2,5 mål i 7 ud af 9 af Romas udekampe mod top 4-hold. Tippet er over 2,5 mål til odds 1.68. Denne kamp fortjener stor opmærksomhed med vores 6-pack-tilbud denne weekend. Det er et fremragende udvalg til Målfesten -kuponen samt refundering på matchvinder, hvis Tevez scorer det sidste mål!

Malaga vs Atl Madrid
Atl Madrid ser ud til at tage toppen af listen med en udesejr på lørdag, og statistikkerne siger, at de er et godt bud til at gøre det. Madrid har vundet 6 ud af 8 udekampe mod midtergruppen på listen, men har ikke scoret mere end 2 mål ude fra deres sidste 7 kampe. Tippet er Atl Madrid vinder 1.50 og under 2,5 mål 1.81.

Valencia vs Levante
Der har været færre end 2,5 mål i 9 af 11 af Levantes udekampe mod midtergruppen. Tippet er under 2,5 mål til odds 1.95. Dette kamp præsenterer et fristende tilbud på højere odds for bets på korrekt resultat med refundering på et Nulløsning resultat, hvis der ikke scores nogen mål. 

Du er nødt til at spille for at vinde, og med det fede Betsafe 6-pack -tilbud, kan du være sikker at nyde tilbagevenden til toppen af de europæiske ligaer denne weekend.

Betsafe Tipster

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus. 

Have fun!