Danmark - Spanien: Nu skal pletten vaskes væk

På trods af et utilfredsstillende dansk forsvar og en ind imellem ukoncentrerer indsats, så slog de danske håndboldherrer Tjekkiet med 33-29, og Wilbek & Co. tager dermed, med tre EM-sejre ud af tre mulige, fire point med over i mellemrunden. 

Næste kamp er lørdag kl. 20:30, hvor de Mikkel 'Missil' Hansen godt lige må stramme elastikken og forsvaret give den fuld gas - modstanderen er nemlig Spanien. Og netop Spanien har Danmark et udestående med, efter at være blevet ydmyget med en røvfuld på hele 19-35 i sidste års VM-finale i Barcelona. 

Nu har Danmark hjemmebane, og nu skal der betales tilbage, og gerne med rentes rente. Bookmakerne har ihvertfald Danmark som storfavorit til at vinde kampen. De flest bookmakere ligger omkring odds 1.50 for en dansk sejr, betsafe gi'r dig dog lige en lille pind mere med odds 1.51.

Tror du at Spanien slår Danmark igen, så skal du spille 2-tallet hos bet365, der ligger højst i markedet med odds 3.50 på det udfald. Hvis du mener, at kampen bliver utrolig tæt, men at Danmark vinder med 1-3 mål, så giver bet365 pengene igen 3 gange på det resultat. Samme bookmaker giver odds 1.95 på handicap (-2,5) til Danmark, så måske det odds, der skal ha en hundredemand, med tanke på at Mikkel & Co. absolut vil ha vasket den grimme plet fra VM væk. 

Der er masser af andre attraktive odds og selvfølgelig betting.  

Husk, at du stadig kan gøre brug af Unibet's specielle tilbud på EM-håndbold LIVE betting - læs mere om tilbudet på Unibet

Go' oddsning og god kamp!