Tipsters bedste weekendtips

Her bringer vi tips til weekenden fra Betsafe's Tipster
- helt ucensureret

Hvis Barcelona havde vundet i sidste uge, havde vi haft 5 ud af 5 vindende væddemål, men det var ikke desto mindre endnu en god uge. Vi er nu oppe på 14 vindere ud af 18 siden jul, og sejrsrækken fortsætter. De kombinerede odds for alle 5 valg var 25,0, og med en så høj sejrsrække i øjeblikket er det nødt til at være et lille væddemål værd i denne uge til 21.85!

I sidste uge refunderede vi på matchvinder (1X2), hvis vores Singlefesten -spiller Fernando Torres scorede det sidste mål, og i denne uge har vi igen samme mulighed, hvis Eden Hazard scorer sidst i kampen Chelsea vs Man Utd.

Chelsea vs Man Utd
Begge disse store Premier League-hold har haft store problemer i forsvaret i denne sæson. Der har været mere end 2,5 mål i 7 ud af 9 Chelsea hjemmebanekampe mod den øverste halvdel af holdene og i 9 ud af 11 Man Utd udebanekampe. Tippet er over 2,5 mål til 1.99. Jeg tror også, dette er et godt valg til Målfesten- kuponen. Refundering på matchvinder (1X2), hvis Eden Hazard scorer det sidste mål!

Sunderland vs Southampton
Dette ser ud til at blive en kamp med få mål. Sunderland har haft mindre end 2,5 mål i 6 af 8 hjemmebanekampe mod midterhold. Southampton-kampe er endt med under 2,5 mål i 12 af deres seneste 15 udebanekampe. Tippet er under 2,5 mål til 1.74. Med Southampton i rigtig god form denne sæson tegner et væddemål på en sejr med få mål godt med refundering på Nulløsning.

Atl Madrid vs Sevilla
Sevilla har tabt 6 ud af 9 udebanekampe mod de seks tophold. Atl Madrid har vundet med to eller flere mål i 6 ud af 9 hjemmebanekampe mod den øverste halvdel af holdene - de to tophold ikke inkluderet. Tippet er Atl Madrid -1 handicap til odds 1.85. Diego Costa har scoret 19 mål denne sæson for Atl Madrid og er en god spiller at satse på med Hattrick booster... potentiel tredobbelt udbetaling på målscoreren.

Malaga vs Valencia
Malaga har startet stærkt og scoret først i størstedelen af deres hjemmebanekampe mod den øverste halvdel af holdene. Jeg forudsiger mål i denne kamp med over 2,5 mål i 6 ud af 8 Valencia udebanekampe. Halvdelen af deres sidste 10 sådanne kampe endte med over 3,5 mål. Tippet er over 2,5 mål til odds 2.03.

Catania vs Fiorentina
Fiorentina udebanekampe er endt med under 2,5 mål i 6 ud af de seneste 9 kampe i Serie A. Der har været mindre end 2,5 mål i 8 ud af 10 Catania hjemmebanekampe. Der ser ud til at være god værdi i denne kamp med odds 1.68, at den ender med under 2,5 mål.

Betsafe Tipster 

Det var weekend tips fra Betsafe's Tipster. Har du endnu ikke en spillekonto hos Betsafe så åben en konto her og få 100% op til 1.000 kroner i velkomstbonus. 

Have fun!