Scor et risikofrit live bet på Champions League

Tirsdag står den igen på Champions League og dermed på spændende fodbold i verdensklasse. Manchester City spiller mod Barcelona tirsdag den 18. februar, og i den forbindelse kan du score et godt liveoddstilbud på op til 250 kroner hos bet365  

Spil et før-kampvæddemål på kampen mellem Manchester City og Barcelona, så får du et risikofrit liveoddsvæddemål på den store kamp til samme værdi. 

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveoddsvæddemål skal du blot placere et væddemål før kampstart og derefter, når kampen er startet, skal du placere endnu et væddemål på et liveoddsmarked. Dit risikofrie væddemål regnes for det første singlevæddemål placeret på liveodds, og det skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål taber, refunderer bet365 indsatsen op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål - dog max. 250 kroner. Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer, efter kampen er slut. Hvis der placeres mere end et liveoddsvalg på samme kupon, regnes det risikofrie væddemål for det, der står øverst på kuponen. 

Bet365 har et mega stort udbud af odds gennem hele kampen, f.eks. antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere. 

Odds på kampen er lige nu:


For at gøre brug at tilbudet skal du selvfølgelig have en konto hos bet365. Hvis du ikke allerede har en - så åben en konto her, så får du ogås op til 1000 kroner i velkomstbonus. 

Husk også det andet brag tirsdag i Champions League, når Leverkusen tager imod Paris SG. Scorer Zlatan og hvem sikrer sig det bedste udgangspunkt?

Odds på kampen lige nu er: