donald trump

Bookmakerne: Donald Trump banket i gulvet

Ifølge bookmakerne har Hillera banket Trump i gulvet.

De amerikanske vælgere har det ikke nemt, de elsker ingen at de to præsidentkandidater - men de vil hellere leve med Hillary Clinton som prædident end Donald Trump. 

På et tidspunkt var bookmakernes odds på Hillary Clinton og Donald Trump som vinder at det amerikanske præsidentvalg 2016 mere lige, men Donald Trump har i løbet af valgkampen gjort sig uvenner med store dele af vælgerne og endda også mange fremtrædende kollegaer i sit eget republikanske parti. Gang på gang har Trump talt edsættede om blandt andet kvinder og Mexikanere, og gang på gang er der dukket gamle klip og lydoptagelser op, som ikke kommer Trump til gode - specielt klippet med 'you can grab them by the p..sy' har givet den stenrige Trump lussinger. Formanden for Repræsentanternes Hus, Paul Ryan vil ikke støtte Trump, John Mccain og Mike Pence, kan ikke forsvare udtalelserne, og Jason Chaffetz, der sidder i Repræsentanternes Hus i Utah for Republikanerne har trukket sin støtte og den tidligere Californien-guvernør, Arnold Schwarzenegger vil heller ikke stemme på Donald.

Ifølge bookmakerne bliver Hillary den næste amerikanske præsident. Bet365 har følgende odds på vinder af præsidentvalget 2016

Hillary Clinton, odds 1.16
Donald Trump, odds 5.50

Du kan så selv afgøre om odds 1.16 er verdens bedste lynhurtigt forrentning af dine penge - 16% på relativt få dage.

Man kan sige, at Donald Trump er blevet banket i gulvet: