hillary clinton odds

Få odds 1.22 på Hillary Clinton som næste præsident

Tror du, at Hillary Clinton bliver den næste amerikanske præsident og rykker ind i Det Hvide Hus, så kan du på under 24 timer score 22% forrentning af dine penge. Hælder du mere til, at Donald Trump overrasker hele verden og formår at sikre sig de 270 valgmænd, det kræver at vinde valget og blive præsident, så er der lige nu odds 4.50 på Trump.

Ifølge meningsmålingerne er Donald Trump bagud, men som de siger i USA 'It ain't over until the fat lady sings'. Hillary er ikke den mest populære kandidat i USA's historie, og valgdeltagelsen i USA er ofte relativ lav, så formår Trump at få de mange hvide mænd ud at stemme, så kan han stadig vinde.

Om Trump får en taklen som i nedenstående klip, det må tiden vise - du kan spille på præsidentvalget indtil klokken 17:00 - få odds 1.22 på Hillary Clinton her hos 888.com Har du endnu ikke en spillekonto hos 888.dk, så kan du roligt oprette en nu. 888.dk har nøjagtigt samme odds som unibet.dk - og som ny kunde kan du score en fin velkomstbonus. Åbn din konto er!