vm håndbold 2017

VM-håndbold: Spil 100 kroner risikofrit på dansk sejr i aften - få lodseddel til 50.000 kroner

I den første VM-kamp i Frankring løber de danske håndboldherre ind i Argentina, som drillede Danmark tilbage i VM-håndbold 2015, hvor de to hold spillede uafgjort efter en fin dansk føring. Den plet skal vaskes væk, og det danske mandskab ser rimeligt stærkt ud i øjeblikket. Det er første gang, at landstræner Gudmundur Gudmundsson står i spidsen for Danmark ved et mesterskab, og det bliver en helt speciel oplevelse for Mikkel Hansen - han er nemlig på hjemmebane i Paris. 

Mikkel Hansen & Co er en af favoritterne til at vinde VM, og storfavorit til at vinde kampen over Argentina i aften. De fleste bookmakere giver kun odds 1.05 på dansk sejr, så værdi skal nok findes i handicap odds  eller nogle af de andre mange spilmuligheder. Med de superstærke danske målmænd, så finder vi det en god ide at spille på hvilket hold, der først brænder et straffekast, og her får du odds 1.80, såfremt det bliver Argentina, der brænder. 

For at give dig lidt ekstra spænding på kampen, kan du hos unibet spille 100 kroner risikofrit på dansk sejr over Argentina - du skal blot tilmelde dig kampagnen, og spille på 1X2, og du kan spille både før og under kampen. Vinder du, så beholder du pengene, men taber du, så sætter Unibet de 100 kroner ind på din konto igen.

Se kampen direkte på DR1 i aften kl. 20:45 - lige efter X-factor der er rykket frem på grund af EM-håndbold.  

Tilmeld dig kampagnen på unibet. 

Lodtrækning om 50.000 kroner

Spiller du får minimum 1 kroner på VM-håndbold, så deltager du i lodtrækningen om 50.000 kroner - du skal huske, at tilmelde kampganen - og det hør du her!

Er du totalt bidt af en gal EM-håndbold og ikke kan få spil nok, så har Danske Spil også et gratis bet på VM-håndbold - læs mere her under kampagner!

Er du ny kunde hos Betfair, så kan du åbne en konto og spille 100 kroner på sejr til Danmark til odds 4.00. Taber du væddemålet, så bliver de 100 kroner sat ind på din konto igen. Åben konto her og brug bonuskoden ZSAJ25