BetTime - gæt hvornår der scores og scor en million kroner

Unibet har fundet på en ny sjov konkurrence - det handler om fodbold, konkurrencen er gratis - og du kan vinde en million kroner, hvis du er bedre end gennemsnittet til at se ind i fremtiden. 

Nu vokser træerne jo som bekendt ikke ind i himlen, og det er pænt svært at vinde millionen, men der er alligevel fine præmier på spil.

Du skal give dit bud på, i hvilket minut det første mål bliver scoret i 3 af Alka Superligaens topkampe. Du afgiver dit bud ved dreje på skiven og sætte tiden - tjek her på unibet.  Dine 3 bud sendes ind efter du har svaret på alle 3 spørgsmål. Du kan rette i dit bud helt frem til 2 min. før kampstart.

Hovedpræmie, hver runde (1.000.000 kr.)
For at vinde hovedpræmien på 1 mio kroner, skal du ramme det nøjagtige minut for første scoring i alle 3 kampe i én runde i BetTime konkurrencen. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne.

Sidepræmie, hver runde (10.000 kr.)
Spilleren med lavest minut-difference pr. runde vinder 10.000 kr. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne. Hvis du har vundet 1.000.000 kr., så kan du ikke også vinde 10.000 kr. i samme rund. Præmien vil i sådanne tilfælde gå til spilleren tættest på efter dig.

Turneringspræmie (50.000 kr.)
Spilleren med laveste minut-difference over samtlige ti runder vinder 50.000 kr. i kontanter Du skal have deltaget i samtlige runder for at kunne vinde denne præmie Er der flere vindere, trækkes der lod om kun én vinder. Vinderne får besked direkte.

Læs mere om kampagnen BetTime på Unibet