Wendt tilbage efter leg med døden

En af Danmarks bedste pokerspillere – Martin Wendt – er tilbage ved det grønne klæde efter at have slået Skt. Peter Heads Up.

Han har været en af Danmarks mest succesfulde turneringsspillere i 2005, og med en tredjeplads ved Poker Million II og en turneringssejr i Barcelona, så alt så lyst ud for den 30-årige pokerspiller. Men et færdselsuheld satte en midlertidig stopper for herlighederne for en måneds tid siden.

Efter at have kollideret med autoværnet på motorvejen ud for Bella Centret, rullede Wendt ned ad en skrænt i bilen og måtte skæres fri af Falck
”Jeg er lykkelig over, at jeg er i live i dag. Lige da det skete anede jeg ikke, hvad der foregik, jeg ved bare, at jeg var bevidstløs et stykke tid,” siger Wendt til acemag.dk

Mirakuløst ’slap’ Wendt med et kraniebrud, en mindre hjerneblødning, men vigtigst af alt ingen varige men, selvom det er svært at forestille sig med de 50 sting, han har i ansigtet i øjeblikket.

”I starten havde jeg ret svært ved at koncentrere mig længere tid af gangen, men det går meget bedre nu, selvom jeg fortsat er ret træt,” siger Wendt til Danmarks nye pokermagasin.

Helt træt kan den professionelle pokerspiller, dog ikke være, for i søndags vandt han søndagsturneringen på Marienlyst. Og allerede i næste uge forventer Martin Wendt, at han er i topform, her stiller han op i den store dkk 10.000 No Limit turnering på Casino Copenhagen.