Erlandsen - 2006 bliver mit år!

Det var en skuffet Morten Erlandsen Ace mødte i Amsterdam. DVD kongen og online specialisten med det fængende skærmnavn Poker Girl måtte endnu engang indse at livespillet ikke helt stod mål med forventningerne.

"Jeg er utroligt skuffet over at jeg allerede er røget ud af turneringen. Mit live spil har ikke fungeret og det er meget hårdt at måtte konstatere at det heller ikke gik denne gang", siger Morten Erlandsen til Ace.

Morten Erlandsen blev slået ud i går aftes (9-11) på heatets aller sidste hånd. Han kunne dermed indløse aftenens finale bifald efter han bittert måtte konstatere at hans hånd blev slået. Erlandsen gik all-in med Q-Q, blev kaldt med Q-A. Floppet viser et A og turn og river hjælper ikke danskeren, som dermed var ude.

"Jeg er sikker på at 2006 bliver mit live poker år. Nu har jeg efterhånden haft de bad beats man kan få live, så jeg satser på en stor sæson næste år"

Om det bliver til EPT i København må tiden vise, lige nu skal Erlandsen først have en slapper og så ellers arbejde med at promovere hans nye DVD.