EPT fest - alle er i gang!

Vi er efterhånden ved at gå i EPT mode i Danmark. Det er anden gang at EPT cirkuset gæster København og alt tegner til at blive både større og mere underholdende end sidste år.

Stort set samtlige sites har deres egne qualifiers, freerolls, super satellitter osv. Og der har ikke været bedre muligheder for os danskere at kvalificere os end der er nu.

Udvalget er stort og vi gennemgår lige et par stykker af dem der ser mest attraktive ud lige nu.

Det er i aften at Berlingske skyder første heat af syv af. Og alt tegner til at det bliver en aldeles attraktiv turnering. Med bare ca. 330 deltagere tilmeldt, må man sige at det er et af de bedste bud på en gratis EPT billet i øjebliket.

Se mere her:
Berlingske og pokerstars.com starter deres heats på tirsdag den 29. november klokken 20:00. Man skal gå ind på http://www.berlingske.dk/poker og hente kodeordet til turneringen. Turneringen er gratis og der er lagt penge oven i hver tirsdags turnering, samt hovedpræmien som er et sæde til EPT´en.

Også Ladbrokes.com skulle eftersigende være klar med deres freerolls.

Betandwin og ekstrabladet, har på trods af nogle startvanskeligheder også gang i EPT gryden. Man skal ind over Ekstra bladet for at finde kodeordet til turneringen.

Vil man derimod spille live om sit sæde afholder Dansk Poker Forbund forskellige satellitter rundt om i landet. Man kan finde mere information på deres hjemmeside.


Vi vil løbende holde øje med de bedste tilbud på et sæde til EPT her på Ace.