Danskere bag Europas største pokertour

Midt i januar skydes en ny pokertour i gang. Med 11 turneringer og en €15.000 buy in finale i Wien bliver Show Down Poker Tour større end den kendte EPT. Det er to danske barndomsvenner, Søren Hansen og Teddy Vendersbo, der står bag. Expekt.com er hovedsponsor.

Europa får en ny kæmpe pokerturnering – Show Down Poker Tour. Allerede den 12. januar løber første afdeling af stablen på Concord Card Club i Wien. 14 dage senere går turen til Tallinn, inden det 23.-26. februar bliver Danmarks tur til at få besøg af alle de store pokernavne, når Show Down Poker Tour gæster Kasino Marienlyst i Helsingør.

Det er Expekt.com, der er hovedsponsoren på touren, og det er den kendte Thomas Kremser, der bliver turneringsleder. Men bag hele Show Down Poker Tour står to danskere, Teddy Vendersbo og Søren Hansen.

”Vi er enormt spændte på det hele. Og jeg må sige, at det er kommet lidt bag på os, hvor godt vores ide er blevet modtaget. Men jeg tror noget af grunden skal findes i, at vi vil lave en turnering, hvor pokerspillet – ikke tv-dækningen – er i højsædet,” siger Teddy Vendelsbo

Alle turneringerne bliver optaget til tv og sendes på forskellige europæiske tv-kanaler. Det er ikke et hvilket som helst film hold, der står bag. Det er et erfarent hold fra TV 2 Øst, der skal optage alle afdelinger. Det samme hold, der skal optage det forestående VM i håndbold.

”Det er ikke helt billigt at hyre et dansk tv-hold til at dække 11 turneringer. Derfor er det vigtigt for os, at få tv-produktionen godt afsat. Udover selve turneringen arbejder vi på en optakt på ca. ti minutter til hvert program, hvor der bliver vist en pokerskole. Selve programmet kommer til at vare halvanden time,” siger Søren Hansen.

Allerede nu kan man hos Expekt.com spille kvalifikationsturneringer til de forskellige afdelinger. Og om ganske kort tid, vil der også være kvalifikationsturneringer på andre store pokersites.

Ikke alle afdelinger er helt på plads endnu, men det foreløbige program for Expekt.com Show Down Poker Tour ser således ud:

Wien:       12-15 januar.
Tallinn:      26-29 januar.
Helsingør:  23-26 februar.
Deauville:  27-31 marts.
Barcelona: 6-9 april.
Trouville:    uge 32
Wien:         7-10 september

Desuden spilles der i Lugano, Dublin, London og formentlig Hamborg, men datoerne er endnu ikke fastlagt.

læs mere om turneringen på

http://sdpt.com/