Hachem angriber redaktør

Først tog han Greg Raymer. Så blev det Chris Moneymakers tur. Og nu  vil pokerredaktør Ken Lenáard forsøge at gøre det til alle gode gange tre ved at slå Joe Hachem.

Men Joe Hachem tager ikke imod udfordringen for enhver pris. Ace fangede verdensmesteren i Bruxelles, hvor han holder et par dages ferie inden turen går til Los Angeles.

"Jeg gider ikke endnu et mediestunt fra Ken Lenaard, som går og praler med, at han har slået den ene og den anden verdensmester. Men det var i én enkelt heads up-kamp uden penge, og det siger derfor intet om mandens poker-evner. Hvis vi skal spille, så må han finde 50.000 dollars, og lade gevinsten gå til velgørende formål," slår verdensmesteren fast.

Ken Lenáard er også redaktør på det svenske blad Pokermagazine samt kronikør på Aftonbladet, og det var i en kronik i avisen, at han kritiserede Moneymaker - hvad så endte i en heads up duel mellem de to i søndags før finalebordet i EPT, som svenskeren vandt.

Inden da havde han allerede i maj måned slået Greg Raymer i Stockholm, så med verdensmestrenes skalpe fra 2003 og 2004 var det jo helt naturligt at gå efter vinderen af WSOP 2005 alias Joe Hachem.

Derfor har han nu udfordret australieren, som altså ikke virker synderligt interesseret i et møde med redaktøren. I forvejen har Ken Lenáard gjort sig upopulær i den svenske presse ved at sige ja til et job som poker-konsulent for Svenska Spel.