Phil Ivey årets spiller

Phil Ivey har længe været pokerens svar på, hvad Tiger Woods er for golfsporten. Nu er Ivey også blevet kåret til årets pokerspiller i 2005.

Få spillere dominerede poker rundt i verden som Phil Ivey, og det er for hans spektakulære spil gennem hele året, han modtager prisen fra det ansete 'Bluff Magazine'.

Ivey, der har boet det meste af sit liv i Atlantic City, men er for nyligt flyttet til Las Vegas, er sandsynligvis den mest frygtede spiller i verden, og han klarer sig fornemt i mange forskellige varianter af poker.

Tæsker de store
Gang på gang er Ivey i stand til at vinde i de helt store spil mod spillere som Doyle Brunson, Johnny Chan, Jennifer Harman og Chip Reese. Spil som i udgangspunktet har blinds så høje som 2000/4000 dollars.

Men hæderen er også fortjent, når man tager i betragtning, at Ivey vandt mere end 3,4 mio. dollars i turneringspoker i løbet af året.
Han nåede frem til syv finaleborde, vandt en WSOP-bracelet i Pot-Limit Omaha, sluttede i top 25 i WSOP main event og vandt en dobbeltsejr i Monte Carlo til en værdi af 1,6 millioner dollars.