Profferne tromlede milliardæren – til sidst

Den ret så pokerinteresserede milliardær Andy Beal måtte i sidste ende bøje sig i kampen mod nogle af verdens bedste pokerspillere.

De sidste fem dage har milliardæren været i rampelyset og kæmpet mod en alliance af professionelle pokerspillere, som går under navnet The Corporation.
I første omgang så det ud til, at Andy Beal kunne få skovlen under profferne. Med limits på 50.000-100.000 dollars nåede Beal i løbet af de første dage op på at vinde 2,7 millioner dollars fra profferne. Men så vendte bøtten.

Da spillerne fløjtede kampen af i går før Super Bowl, havde The Corporation vundet tæt på tre millioner dollars fra Andy Beal. Millardæren vandt dog, hvis man tæller dagssejre. Her vandt han de tre af dagene, mens spillerne kun formåede at vinde de to. Så helt uden talent er Beal altså ikke.

Det var ikke første gang, Andy Beal spillede mod The Corporation. Første gang slap milliardæren fra mødet med et tab på én million dollars.

For dealerne ved High Stakes bordet har begivenheden åbenbart også været noget af en oplevelse. Adspurgt om han var nervøs svarede en af dealerne:
”Nej, det var ikke så galt. Jeg rystede kun i 30 minutter efter, jeg blev taget af bordet, og det tog mig en time at tørre helt af.”
Men i virkeligheden er det måske slet ikke så mærkeligt, at dealeren havde hjertet siddende oppe i halsen. For hvad var der ikke sket, hvis dealeren havde lavet en fejl: ”Ooops, det es var desværre til dig, men jeg kom til at vende det, så nu får du i stedet en to’er – ingen million dollar-pot til dig i denne omgang…”