Kæmpepræmie tiltrækker verdenseliten

Det er ikke pebernødder, der bliver spillet om, når ca. 600 spillere og dermed det meste af verdenseliten i dag samles for at tage hul på 25.000 dollars WPT-finalen på Bellagio.

Hele 92 millioner kroner ligger der i den samlede præmiepulje, og vinderen alene kan løbe afsted med 21,5 millioner kroner.

Danske Rehne 'Carlos' Pedersen er tilbage på Bellagio, hvor han i december vandt 13 millioner kroner.

"Jeg forventer, at jeg gør det godt og kommer langt. Strukturen i turneringen ligger godt til mig, så der bliver rigelig tid til at spille god poker," siger Carlos til Berlingske Tidende.

Danskerne Christian 'Frimærke' Grundtvig, Daniel Smits, Mads Andersen, Jan V., Rehne 'Carlos' Pedersen og Gustav Hansen skulle alle være klar til start i turneringen sammen med en stribe af internationale stjerner.

Phil 'The Unabomber' Laak, Antonio 'The Magician' Esfandiari, Men 'The Master' Nguyen, Doyle Brunson, Jennifer Harman, Phil Ivey, Erick Lindgren og Daniel Negreanu er blot et lille udpluk af det fornemme felt.

Også nummer et og to på listen over WPT's Årets Spiller, Gavin Smith og Michael 'The Grinder' Mizrachi, er klar til start i turneringen.

"Når du har 50.000 chips til at begynde med, er du mere slidstærk overfor bad beats, og derfor er det også kun de bedste, som når op i toppen af turneringen," siger Gavin Smith.