Grundtvig blæser til angreb i Las Vegas

Christian 'Frimærke' Grundtvig er med 182.400 chips (Average 148.000) i øjeblikket bedst placerede dansker i WPT-finalen på Bellagio, og han er optimist før det går løs her i aften kl. 21 dansk tid med blinds på 1.500/3.000.

"Jeg kender ikke nogen af de spillere, jeg er havnet til bords med, så der er ikke nogen, jeg frygter. Det er meget godt. Turneringen er også stadig dyb med masser af spilletid, så jeg venter i første omgang og ser tiden an," fortæller Christian Grundtvig i mobiltelefonen fra Las Vegas.

Udover det ukendte bord er Grundtvig også meget tilfreds med sin placering ved bordet. Spillerne på plads 1 og 2 er de eneste, der i øjeblikket truer Grundtvig på chips, og danskeren har trukket plads 3 og har dermed position på de to trusler foran ham.
 
Grundtvig understreger dog, at han ikke har tænkt sig at lurepasse hele dagen. Med kun 204 spillere tilbage ud af 605 startende, varer det ikke længe, før spillerne nærmer sig præmierne, som uddeles til de første 100 spillere.

"Når vi begynder at nærme os de 100, er det et rigtigt godt tidspunkt at begynde at angribe, og det har jeg tænkt mig at udnytte, hvis jeg stadig er med til den tid," lover Grundtvig, der fortæller, at han kun var i problemer tidligt i går, da han var nede i omkring 30.000.

10 minutter inde i dagen formåede han dog allerede at doble op til ca. 70.000, da hans AK holdt til en all in imod AQ.