Claus i sit livs finale

Claus Nielsen har imponeret alt og alle ved WPT-finalen på Bellagio - lige på nær ham selv.
"Jeg har altid haft tårnhøje forventninger til mig selv, men jeg må alligevel indrømme, at jeg ikke har spillet så godt poker i de sidste 20 år som jeg har gjort i disse sidste par dage", siger Claus Nielsen fra Las Vegas.

Og det kan der være noget om. Danskeren har i hvert fald skrabet 5.8 millioner chips til sig og er bestemt en farlig outsider til titlen og de 22 millioner kroner, når de sidste seks spillere i aften sætter sig til bords.
"Ja, det kan vel sammenlignes med et straffespark i fodbold, hvor skytten vel at mærke er rigtig dygtig", siger Claus med et smil på læben.

Han mener selv, at forklaringen på hans succes skyldes det faktum, at det ikke er hans egne penge han spiller for. Det er hans boss, svenskeren Martin de Knijff, som betalte for den super-satelit, danskeren vandt og dermed kvalificerede sig til finalen på.
"Jeg kan således spille fuldstændig frigjort, og derfor er jeg også meget afslappet ved bordet, og når man slapper af som pokerspiller, så spiller man altså bedst".

Til gengæld må Claus nøjes med 30 % af gevinsten. De sidste 70 % ryger direkte ned i chefens lommer, men mon ikke Claus står stærkt i kampen om at blive månedens medarbejder hos MartinsPoker.com...

På hele Ace-redaktionens vegne: Spark så den bold i kassen, Claus!