Claus: Jeg kvajede mig

Claus Nielsen fik en ærefuld og indbringende fjerde plads ved WPT-finalen, men han var alt andet end tilfreds med sit eget spil.
"Jeg lavede en række dumme fejl, og for at sige det som det er, så kvajede jeg mig. Der var i hvert fald tre nøglehænder ved Final Table, som jeg spillede helt forfærdeligt, og det kostede mig sejren", siger en tydelig skuffet Claus Nielsen til Ace.

Tidligt på aftenen ramte Claus tre femmere på floppet, men spillede dem alt for aggressivt med det resultat, at modstanderen prompte smed hånden, og Claus gik måske glip af en rigtig stor pulje.

Hans sidste hånd i turneringen var der derimod ikke så meget at gøre ved. Claus ramte toppar på riveren. Desværre sad Joe Bartholdi med en flush, og så var det bal forbi.
"Da jeg så den flush føltes det som om, at jeg blev ramt i hovedet med et baseball bat, det vil jeg godt indrømme".

Claus fik 659.120 dollars for ulejligheden, men da hans boss, svenskeren Martin de Knijff skal have 70 % må han selv nøjes med $200.000 eller 1.2 millioner danske kroner.
"Kniven (Martin de Knijff, red.) er da også ualmindelig godt tilfreds med min arbejdsindsats indtil videre", siger Claus, der blev ansat som manager for MartinsPoker for små to måneder siden.

Martin de Knijff har nu tilbudt Claus en pokerkontrakt, der betyder at han skal forsøge at gentage succesen ved en række andre store pokerturneringer.
"Jeg tygger stadig på tilbuddet, men mellem os og Acemags læsere, så tror jeg sgu, jeg siger ja tak"