Jacob: Jeg skal ud og stjæle

23-årige Jacob Rasmussen er først og fremmest cashspiller. Det er hans blot anden EPT-turnering, og han er chipleader med 13 tilbage.

"Jeg skal ud og stjæle i dag. Der er så mange chips at hente i hver eneste hånd, så hvis jeg kan stjæle lidt her og der uden at involvere mig i store slag mod de andre store stakke, så er jeg allerede kommet et godt stykke," vurderer Jacob her få minutter inden det går løs.

Jacob sad med average i går, da han fik en kæmpe gave med 3-4 på hånden i big blind. En helt uhørt fejl på det her niveau og især på det tidspunkt i turneringen (se hånden i vores liveblog).

"Det var så ufatteligt vigtigt. Det betød, at jeg kunne slappe lidt af. At jeg ikke behøvede at skulle ud og skubbe med A10 eller hvad det nu kunne være. Alle de andre blev jo tvunget til at satse vildt, men den foræring, jeg fik der, gjorde hele forskellen. Og kort efter kom kongerne jo så forbi, og de holdt. Det var simpelthen perfekt," siger Jacob Rasmussen, som nøje har analyseret resten af de tilbageværende spillere.

For eksempel ved Jacob, at en af dem, som er tilbage er en freeroll-qualifier, og det faktum har Jacob tænkt sig at udnytte.

"Han vil begynde at blive nervøs, og vil garanteret begynde at spekulere i at komme et skridt eller to op i pengene. Men Johnny Lodden er derimod ligeglad. Han vil bare vinde, så han er virkelig farlig," siger Jacob.

Jacob siger selv, at han har nerverne under kontrol, men at han selvfølgelig kan mærke den mindre koloni af sommerfugle, som har fundet vej til hans indre.

Good luck, Mr. Rasmussen.
asd