spil dansk poker

Tip: Spil dansk poker uden at satse en eneste krone

Før i tiden skulle du altid have penge op af lommen, når du ville prøve kræfter med forskellige pengespil, herunder poker, men det er ikke længere en selvfølge. I dag kan man nemlig spille dansk poker uden at sætte egne penge på spil.


”Du skal satse penge for at vinde penge” holder ikke altid, i hvert fald ikke når det kommer til online poker, da der efterhånden afholdes mange gratis pokerturneringer. Elsker du at spille poker, men er du ikke synderligt interesseret i at gamble med din privatøkonomi, så skal du vide, hvor du kan spille gratis poker. Du finder svaret i denne korte inspirationsguide.

Freeroll pokerturnering hver søndag

En freeroll pokerturnering er, som navnet antyder, en turnering uden krav om brugerindskud. Du kan altså spille poker og have chancen for at vinde store pengepræmier uden at skulle indbetale noget som helst. Det helt store plus ved disse turneringer er, at alle pokerinteresserede mennesker kan deltage, uanset økonomi og niveau.

”5000 kr. Weekly Freeroll” er en nyere pokerturnering, som har eksisteret siden 2017. Det særlige ved denne turnering består i, at den kun er tilegnet danske pokerspillere, og der er ikke noget buy-in (eller på dansk deltagergebyr)

Den nye special-turnering var så stor en succes, at udbyderen tog en beslutning om at afholde en gratis turnering hver eneste søndag fremadrettet. Er du forhindret i at deltage i denne uges turnering, så kan du glæde dig over, at der bliver afholdt en ny turnering allerede i næste uge.

Pokerturneringen går også under navnet 5KKD online poker freeroll.  Du kan læse alt om, hvordan du tilmelder dig, hvornår på dagen turneringen starter og meget mere online.

100.000 kr. på spil i tidligere gratis turnering 

888poker smed intet mindre end 100.000 kr. i præmiepuljen, da de d. 3. september 2017 havde fornøjelsen af at afholde en stor, gratis pokerturnering for alle danskere.

Turneringen varede 2 timer og 45 minutter, og den helt store vinder blev Nikoline17, som vandt 7.284 kr. Siden den dag har der ikke været nogen tvivl om, at danskerne elsker at spille poker, især når det er gratis at deltage.

Sidenhen er der blevet afholdt flere gratis pokerturneringer, end man kan tælle på to hænder. 888poker har med deres tilbud om gratis poker givet dig en rigtig god grund til at glæde dig til, at det bliver søndag igen. Søndag er nemlig lig med mange timers underholdning. Ønsker du at deltage i den kommende søndagsturnering, så bør du allerede nu oprette en profil og udfylde de påkrævede oplysninger







asd