Sunday Million Anniversary Take 2

Sunday Million Anniversary Take 2 - nyt forsøg den 22. april!

I PokerStars Sunday Million 12th Anniversary i februar var der et overlay på omkring 1,2 millioner dollars - og det vil PokerStars ikke have siddede på sig. Derfor er der 'en ommer' søndag den 22. april klokken 20:00 - en version med tilnavnet 'Take 2'.

Buy-in er igen $215, med en garanteret præmiesum på minimum $10.000.000 og en garanteret førstepræmie på minimum 1 million dollars.

Du kan kvalificere dig til turneringen via diverse satellitter for væsentligt mindre en de $215 det koster at spille med - f.eks. via $5 Limited Edition Spin and Gos.

Der skal en del spillere til for at turneringen ikke skal give underskud, og PokerStars Director of Poker Innovation og Operations, Severin Rasset udtaler:

 - Vi ved, at det ikke er nemt at nå en garanti på 10 millioner dollars, men vi tager gerne den udfordring. Vi mener, at vores spillere vil spille disse turneringer, med lifechanging gevinster. Misser vi ind imellem at nå garantien, så er det risikoen værd.

Vind et Platinum Pass
PokerStars giver et Platinum Pass væk under sen tilmelding til den anden udgave af Sunday Millions jubilæum. Platinum Pass er $30.000 værd og består af rejse, ophold og adgang til PokerStars Players NL Hold’em Championship, en turnering med store præmier, der spilles på Bahamas til januar 2019.

Der udvælger helt vilkårligt et antal spillere, som straks deltager i en turnering med et Platinum Pass på toppen. 

Læs mere om Sunday Million Take 2 her