Interview med Tom 'Durrrr' Dawn 'jeg lærte short deck tre år før alle andre'

Tom 'Durrrr' Dwan er en af verdens bedste high stakes pokerspillere og ryster ikke på hånden, når han er all in i et bluff for millioner. De seneste mange år, har han slået sine folder i Asien, hvor han skovler penge ind i high stakes cash game mod velhavende asiasiske forretningsmænd, der gerne vil spille med pokerstjernen. I øjeblikket spiller han med i Triton Jeju turneringsrækken, hvor der er blevet tid til et interview.

Indtil videre har den 32-årige Tom Dawn ikke haft en god turnering i Jeju, hvor det er belvet til flere forsøg. I en af turneringerne røg han ud efter 5 minutters spil, men det ser ikke ud til røre ham, måske fordi det kører godt for ham på cash game bordene.

På spørgsmålet om, hvor Dawn elsker at spille poker lyder svaret London, Montenegro og Maldiverne. Las Vegas er selvfølgeligt blandt favoritstederne, men der er det svært at finde short deck action, en version som Tom Dwan foretrækker fordi, det er sjovt og har masser af action.


Det er dejligt at høre, at det går godt for Dwan ved i cash games i år. Måske ham har holdt sig væk fra at go all ind med AQ unsuited - den hånd kostede ham sidste år i Jeju en pot på $2.353.500. Se hånder herunder, hvor Patrik Antonius, Dominik Nitsche, Jason Koon, og Sam Greenwood sidder med ved bordet - det er dog den malaysiske forretningsmand og high stakes pokerpro Paul Phua, som Tom Dwan ramler ind i.