WSOP: Den finske pokerpro Juha Helppi vinder sit første armbånd

Den 42-årige finske pokerpro Juha Helppi har spillet med i WSOP i langt over 10 år. Han har cashed 25 gange, ramt 7 finaleborde. Sidste år blev til Juha's hidtidige bedste resultat i form af en andneplads i $3.000 No-Limit 6-Max - og nu har han vundet sit første armbånd.

Det eftertragtede WSOP-armbånd blev hevet hjem i event #72: $10,000 Limit Hold'em Championship, der havde 118 deltagere. På finalebordet endte Juha Helppi efter 10 timers spil heads up mod Mike Lancaster fra San Francisco, og efter 4 stive timers heads up hev finnen endelig sejr hjem.

I den sidste hånd raiser Mike Lancaster på knappen, som Juha Hlppi kalder. Flop Kh4sQd. Her bydes der løs et par gange. Turn er Ac hvor Helppi byder og Lancaster kalder med sine sidste 60.000. River Ad ændrer inter og Lancaster med Qd2s må se sig slået, da Juha Helppi har Kd6h i hulen. 

Juha Helppi har med tidligere anden-, tredje, fjerde- og femtepladser været tæt på, så selv om sejren ikke er den største, så betyder den meget for finnen, der efter sejren udtalte:

- Jeg har været tæt på at vinde et armbånd mange gange, derfor var det så spændende, fordi det er sket for mig mange gange tidligere. Endelig vandt jeg efter 16 år, det armbånd, ja har jagtet - det er fantastisk.