WSOP 2019 #78 $1,500 Pot-Limit Omaha Bounty - Finalebordstid, danske Maximilian Klostermeier er CL

I går mistede vi de sidste danskere i WSOP 2019 ME og dermed chancen for en danske bracelet, i stedet er vi endnu tættere på at en dansker kan spille sig til den eftertragtede bracelet og tilhørende WSOP titel eller omvendt.

I WSOP 2019 #78 $1,500 Pot-Limit Omaha Bounty Dag 4 var der ved dagens start blot 7 spillere tilbage og klart førende var unge Maximilian Klostermeier også kaldet Max ved pokerbordene i Danmark.

Præmierne findes her

I skrivende stund er der blot 5 spillere tilbage og Max ligger stadig godt til, han har lige vundet en kæmpepot oger over 12.000.000 chips nu. I kan følge med på wsop.com her.


Foto: Maksimilian Klostermeier(PokerNews)

Acemag fangede Max et par timer inden start og her er hvad Max" berettede pr. messenger:

”Hej – jeg har 17 bounties(500$ pr stk) og so far – desværre er det ikke progressiv bounty.”

”Maks” fortsætter: Jamen Day 1 løber jeg vitterligt som en gud og har allerede 7 bounties. Kommer til Dag 2 med en middel stack, som lige starter med at blive halveret til 10BB i starten af dagens 2. level. Jeg får så hurtigt doblet og holder mig omkring average resten af dagen indtil vi kommer på 2 borde. Her slår jeg 2 spillere ud i back to back hænder og er nu chipleader. Herefter var det bare at lægge pres på de stacks, som lå i midten. Jeg lavede et kæmpebluff på Bryce Yockey, som folder Kd4d på river på et 9x4x4dAd6d-board. Jeg kommer på FT med 6 mill. Som hurtig bliver til 10 mill. Som er det jeg sluttede Dag 3 med”

Max fortsætter: ”Mine forventninger til Dag 4 er at fortsætte hvor jeg slap i går også håbe få at det er nok til at gå hele vejen, vinde titlen og få den eftertragtede bracelet med hjem til DK”

Max afslutter: Jeg har grindet 2/5 NLH og 5/5/10 PLO og der er faldet meget af. Jeg har snart været her i en måned. Jeg bor sammen med Carl, Mathias, Ronni Borg og en del andre i Gus` hus. Mine fremtidsplaner er at grinde stille og roligt op i stakes. Hvis jeg skulle gå hele vejen, vil det være et superfint bust til min bankroll. Vi tager hjem den 17. Gustav, som har 20% i mig skulle have været hjem i dag, men det blev rykket et par dage”